Zelf vliegen Veluwe

Zelf vliegen Veluwe

Zelf vliegen Veluwe

De Veluwe is een schitterend natuurgebied. Misschien bent u er al verschillende malen geweest om een ontspannende wandeling te maken. Echter wat dacht u er van op dit eens van een geheel ander punt te bekijken. Gewoon vanuit de lucht terwijl u het vliegtuig kunt besturen. Dat is nog eens een droom die uit mag komen. Kom dus zelf vliegen boven de Veluwe en geniet van een schitterend uitzicht.

Zo ziet zelf vliegen Veluwe eruit

Zelf vliegen Veluwe
Zelf vliegen Veluwe

Zonder theorie kan natuurlijk niet gevlogen worden. Daarom krijgt u een uitleg van tien minuten om de belangrijkste dingen te behandelen. Niet alleen hoe het vliegtuig werkt maar ook hoe het bestuurd moet worden komt aan bod. Hierna gaat u samen met onze ervaren piloot naar het vliegtuig om vervolgens het luchtruim in te gaan. Het stijgen en de landing wordt altijd door de piloot uitgevoerd, maar wanneer u op hoogte begint kunt u het stuur overnemen. Naar gelang de lestijd die is afgesproken kunt u samen met de piloot gaan oefenen. U heeft daarom de mogelijkheid uit de volgende lessen.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Daarnaast komt natuurlijk nog een optie. Misschien wilt u wel optimaal hiervan leren en gaat om pad met onze piloot. Echter is het ook mogelijk om twee andere personen mee te nemen die van het uitzicht over de Veluwe kan genieten en hiervan foto’s maken. Neem bijvoorbeeld twee leuke vrienden, vriendinnen, uw gezin of collega’s mee en maak er een onvergetelijke dag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *