Zelf vliegen in Apeldoorn

Zelf vliegen in Apeldoorn

Boek vandaag nog zelf vliegen in Apeldoorn

Heb jij er ook wel eens van gedroomd om zelf een vliegtuig te mogen besturen? Wacht dan niet langer en boek snel een les zelf vliegen in Apeldoorn. Op die manier laat u direct die droom uitkomen. Misschien woont u wel ergens in de omgeving. Dan is er natuurlijk niets leuker om eens over uw eigen woning heen te vliegen. Dit en nog veel meer wordt werkelijkheid door een vliegles in Apeldoorn. Boek een van de volgende pakketten en geniet ook van dat schitterende uitzicht.

Drie mogelijkheden voor zelf vliegen in Apeldoorn

Wanneer u zelf gaat vliegen in Apeldoorn heeft u de mogelijkheid uit drie verschillende vlieglessen. Kies bijvoorbeeld uit de volgende opties.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om naast uzelf ook nog twee andere personen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan familie, vrienden of een gezellig dagje uit met collega’s.

Hoe de vliegles verloopt tijdens zelf vliegen in Apeldoorn

Zelf vliegen in Apeldoorn
Zelf vliegen in Apeldoorn

Gaat u zelf vliegen in Apeldoorn dan zal de les beginnen met een theorieles van ongeveer tien minuten. Hierin leert u alles over het vliegtuig en ook hoe er geloven moet worden. Vervolgens loopt u samen met onze ervaren piloot naar het vliegtuig om vervolgens de lucht in te gaan. Eenmaal op hoogte gekomen mag u zelf aan het stuur. Een spannend moment waarbij u mag stijgen, dalen en ook bochten zal maken. Wanneer de tijd om is zal onze piloot het vliegtuig weer aan de grond zetten. Zeg nu zelf, vliegen in Apeldoorn. Dat moet u een keer meegemaakt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *