Zelf vliegen cadeau

Zelf vliegen cadeau

Zelf vliegen cadeau geven

Droomt u zelf, of iemand die u nauw aan het hart ligt, er al jaren van om zelf een vliegtuig te besturen? Zelf vliegen cadeau geven aan u zelf of een ander is een bijzonder geschenk waar u samen nog lang of alleen met veel plezier op terug kan kijken.

Zelf vliegen cadeau – vliegles indeling

Zelf vliegen cadeau
Zelf vliegen cadeau geven aan familie, collega of vriend

De les begint met een korte theoretische introductie over het vliegen en het toestel. Daarna gaat u alleen of samen met twee medepassagiers en de instructeur naar het vliegtuig. Na een inspectie van het toestel bent u klaar voor het echte werk. Een vliegles duurt 20, 40 of 60 minuten waarbij zowel de start als de landing door de instructeur worden uitgevoerd. In de lucht maakt u zelf dalende en stijgende bewegingen en bepaald u zelf of u een bocht naar links of rechts maakt. U vliegt écht zelf waarbij u de stuurknuppel bediend. Zelf vliegen cadeau doen is het schenken van een niet te evenaren ervaring en het beleven van onvergetelijke momenten. Vergeet ook zeker niet om hoog in de lucht te genieten van het adembenemende landschap onder u. Na een indrukwekkende vlucht en een veilige landing ontvangt u een luchtdoop certificaat ter herinnering aan een mooie dag. Een vliegles is ideaal als u er over denkt om van sportvliegen uw hobby te maken of als u de ambitie heeft om verkeersvlieger te worden en wilt weten of vliegen echt iets voor u is.

Vervolg vlieglessen nemen

Bij ons vliegbedrijf kunt u ook Private Pilot Licence (PPL) halen. Als u besluit om uw PPL te halen dan is er studie, inzet en passie nodig om het vliegbrevet te halen. Daarnaast kost een PPL vliegbrevet halen tussen de € 12.000 en € 15.000 (afhankelijk van de learning curve) Meer informatie over de PPL vliegopleiding kunt u terugvinden op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *