Zelf vliegen cadeaubon

Zelf vliegen cadeaubon

Zelf vliegen cadeaubon geven of krijgen

Is er een goede vriend, vriendin, familielid of misschien wel collega binnenkort jarig? Of wilt u iemand verassen met een leuk cadeau? Geef dan de zelf vliegen cadeaubon weg. Niemand zal ooit verwachten dat dit mogelijk was, maar het kan. Zelf vliegen in een vliegtuig met een ervaren piloot naast u. Het is de droom van velen maar men realiseert zich vaak nog niet wat de mogelijkheden zijn. Wilt u dus ook iemand eens echt verassen? Kies dan de zelf vliegen cadeaubon en maak zijn of haar dromen waar.

Kies uit de volgende zelf vliegen cadeaubon mogelijkheden

Wanneer u een cadeaubon weggeeft aan een goede vriend, vriendin, collega of misschien wel familielid, kan diegene kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Hoe de les eruitziet bij een zelf vliegen cadeaubon

Zelf vliegen cadeaubon
Zelf vliegen cadeaubon geboekt en nu aan vliegen!

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd om zelf een vliegtuigje te mogen besturen. Laat die dr

oom dus uitkomen door het weggeven van een cadeaubon. De dag zal namelijk beginnen met een goede uitleg van onze ervaren piloot. U komt onder andere te weten hoe een vliegtuin bestuurd moet worden en krijgt ook nog eens interessante informatie over het vliegtuig zelf. Na ongeveer tien minuten theorie is het tijd om naar het vliegtuigje te gaan. De motor wordt gestart en onze piloot zal het vliegtuig naar de luiste hoogte brengen. Vervolgens is het natuurlijk tijd om zelf aan de slag te gaan. Naar gelang de geboekte tijd mag u zelf gaan oefenen met stijgen, dalen en bochten maken. Wacht dus niet langer en verras ook iemand met zo’n gave cadeaubon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *