Kosten zelf vliegen

Kosten zelf vliegen

Kosten zelf vliegen – de mogelijkheden

De kosten voor zelf vliegen tijdens een proefvliegles zijn goed te betalen. Wanneer je een vliegles neemt ben je slechts € 85,00 voor 20 minuten vliegles kwijt. Als je een hele vliegopleiding wilt doen om het zogenaamde Private Pilot Licence (PPL) te halen ben u al gauw tussen de € 12.000 en € 15.000 kwijt. Daarom is het niet voor velen van ons weggelegd om een vliegbrevet te halen maar wel om zelf te gaan vliegen tijdens een proefvliegles.

Het is daarom wel mogelijk om zelf eens een vliegtuig te besturen wanneer je eenmaal in de lucht zit op het vliegveld Teuge. Je kan daarvoor dan een afspraak maken voor een introductie vliegles waarbij je dan ook nog een zeer aantrekkelijke korting krijgt. Het is een gewaarwording en gevoel die je zeker een keer in leven moet hebben meegemaakt. De kosten voor zelf vliegen zijn voor de kortste vlucht € 85,00

Kosten zelf vliegen – het programma van de vliegles

Kosten zelf vliegen
De kosten van zelf vliegen zijn niet hoog!

Wanneer je je afspraak gemaakt hebt en je komt op de afgesproken datum aan op het vliegveld in Teuge dan wordt je ontvangen door je instructeur. Hij zal je dan eerst op de grond een uitleg geven over het vliegen met een Cessna. Het een zeer gemakkelijk te bedienen vliegtuig. Zolang je geen papieren hebt om zelf te kunnen vliegen zal de instructeur het vliegtuig laten opstijgen en landen. Eenmaal in de lucht zal hij het toestel overdragen zodat je zelf kunt gaan vliegen. Je zal merken dat een Cessna een zeer gemakkelijk bedienbaar vliegtuig is. Na een bepaalde tijd zal je weer terug moeten keren. Hierbij zal de instructeur de Cessna weer keurig op de grond zetten. Het zelf vliegen van een Cessna is een belevenis die je niet snel zal vergeten. Meer let op: als je besmet gaat worden met het vliegvirus wil je een volledige opleiding willen volgen zodat je zelf alleen kan gaan vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *