Aanbiedingen zelf vliegen

Aanbiedingen zelf vliegen

Zoek u een aanbieding zelf vliegen ?

Wie zou het nou niet hartstikke leuk vinden om zelf te mogen vliegen. Gewoon achter dat stuur te mogen zitten en het helemaal zelf te doen met natuurlijk een ervaren piloot naast u. Dit is natuurlijk mogelijk door een vliegles te boeken. Een aanbieding zelf vliegen is dan natuurlijk al helemaal gaaf. Daarom is er nu de aanbieding zelf vliegen. Boek snel en krijg uw allereerste vliegles tegen een zeer scherpe prijs.

Kies de lestijd

De lestijd kan zelf gekozen worden. Hiervoor hebben wij drie verschillende opties openstaan. Wanneer u achter het stuur mag zitten van het vliegtuig gaat de tijd natuurlijk in. Zo kunt u optimaal genieten van deze aanbieding. De lessen bestaan uit de volgende opties.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Daarnaast staat er nog een optie vrij. Want wilt u misschien alleen met een ervaren piloot op stap of gaan er nog twee andere medepassagiers mee? Misschien is het wel leuk om een paar goede vrienden uit te nodige, met collega’s op pad te gaan of juist lekker met het eigen gezin.

Aanbieding zelf vliegen
Goedkoop vliegen met aanbieding zelf vliegen

Aanbieding zelf vliegen

U kunt al zelf vliegen in een Cessna voor € 85,00 incl. BTW

Zowel theorie als praktijk inbegrepen

Bij de aanbiedingen zelf vliegen komt natuurlijk zowel theorie als praktijk aan bod. U begint met een kleine introductie van tien minuten waarin de werking van het vliegtuig wordt uitgelegd. Vervolgens gaat u met een ervaren piloot op stap. Hij verzorgt de start en landing, echter eenmaal op de juiste hoogte aangekomen is het uw beurt. Boek dus snel deze aanbieding en ervaar het zelf vliegen in een Cessna.

Kortom reden genoeg om eens een proefvliegles te komen maken bij ons vliegbedrijf ZelfvliegenTeuge.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *