Een dagje zelf vliegen

Een dagje zelf vliegen

Heeft u er wel eens over nagedacht om zelf te mogen vliegen, maar dacht dat dit niet mogelijk was? Leg die gedachten dan snel aan de kant en kom ook eens een dagje helemaal zelf vliegen. U bepaald zelf hoe lang en of u alleen gaat of met drie personen het luchtruim gaat verkennen. Denk bijvoorbeeld aan uw gezin, familie, vrienden of met collega’s. Het wordt in ieder geval een dag om nooit te vergeten.

Kies zelf de duur van uw vliegles

Een dagje zelf vliegen gaat natuurlijk niet zonder zelf een keuze te mogen maken. Daarom heeft u de mogelijkheid om uit de volgende drie opties te kiezen.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Zo ziet een dagje zelf vliegen eruit

Een dagje zelf vliegen
Een dagje zelf vliegen vanaf Teuge

Een dagje zelf vliegen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom krijgt u om te beginnen een theoretische inleiding waarin alles wordt geleerd over vliegen. Ook belangrijke aandachtspunten van het vliegtuig zelf worden hierin behandeld met de piloot. Is deze inleiding voorbij, dan is het tijd om zelf actie te ondernemen. Naar gelang het aantal minuten dat u heeft geboekt kunt u vrij oefenen. De piloot blijft altijd naast u zitten en geeft advies zodat alles goed gaat. De start en de landing zal daarom altijd door onze piloot gedaan worden. Echter in de lucht kunt u uw droom waarmaken.

Wacht dus niet langer en kom ook eens een dagje vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *