Goedkoop zelf vliegen

Goedkoop zelf vliegen

Goedkoop zelf vliegen kan bij ZelfvliegenTeuge.nl

Wie droomt er nou niet van om eens zelf te mogen vliegen. Waarschijnlijk heeft u er ook al meerdere malen over nagedacht. Wacht dan niet langer en kom in actie. Want zelf vliegen is al lang niet meer peperduur. Waar vroeger nog hoge prijzen werden gevraagd kunt u nu zelf een vliegles boeken die uiterst goedkoop is. Wilt u dus ook goedkoop zelf vliegen? Boek dan snel een van onze lessen.

Zelf vliegen was nog nooit zo goedkoop

Het leek wel een sport voor de elite, maar dat is al lang niet meer zo. Ook u kunt een keer zelf gaan vliegen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hierbij kan gekozen worden uit een van de volgende lessen.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Deze tijd gaat pas in wanneer u in de lucht het stuur overneemt. Dat is dus uiterst voordelig. Want de theorieles, het opstijgen en de landing zijn hier niet bij gerekend. U geniet daarom van een welverdiende vliegles tegen een aantrekkelijke prijs waarbij ook nog eens twee anderen mee mogen. Denk bijvoorbeeld aan twee goede vrienden, vriendinnen, familie of gaat u een erop uit met een paar collega’s?

Zowel Theorie als zelf vliegen

Goedkoop zelf vliegen
Goedkoop zelf vliegen bij ZelfvliegenTeuge.nl

Voordat u het luchtruim ingaat met onze ervaren piloot, krijgt u een vliegles van 10 minuten. Hierin krijgt u onder andere te weten hoe het vliegtuig bestuurd moet worden. Vervolgens gaat u naar het desbetreffende vliegtuig om samen de lucht in te gaan. Dit is dan ook de plaats waar u gaat oefenen voor 20, 40 of zelfs 60 minuten. Wacht niet langer en boek ook snel zo’n goedkope vliegles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *