Cadeau om zelf te vliegen

Cadeau om zelf te vliegen

Iemand een cadeau om zelf te vliegen doen

In principe denken we allemaal dat vliegen duur is. Ondanks dat we niet gevlogen hebben denken we dat toch. Niets is minder waar, want een cadeau om zelf te vliegen is al mogelijk vanaf € 85,00 We kennen allemaal wel personen die graag eens zelf zouden willen vliegen maar dat niet doen omdat men dat te kostbaar vindt. In een dergelijk geval is een vliegles een prachtig cadeau. Wanneer u aan deze, voor u goed bekende persoon, een zelf vliegen cadeau geeft, dan zal men dat zeker waarderen. Indien u een introductie les boekt voor die persoon dan is het voor u mogelijk om een korting te bemachtigen tot wel 50%. De persoon die het cadeau krijgt zal helemaal in de wolken zijn.

De vlucht

Een cadeau om zelf te vliegen
Met een cadeau om zelf te vliegen maak je iemand blij

Wanneer de persoon, die het cadeau heeft gekregen, op het vliegveld in Teuge aankomt zal hij/zij kennis maken met de instructeur die hem/haar zal begeleiden tijdens de vlucht. Hij/zij zal dan eerst even een uitleg aan de grond krijgen over de werking van het vliegtuig. De instructeur geeft aan dat men vliegt met een Cessna, wat een van de gemakkelijkst bedienbare vliegtuigen is die er bestaan.

De instructeur zal zelf voor het opstijgen en dalen zorgen. Wanneer men eenmaal in lucht is zal de instructeur het vliegtuig overdragen. Het is dan een geweldige ervaring om eens een vliegtuig te kunnen besturen. Omdat een Cessna vleugels aan de bovenzijde heeft, kan de bestuurder het panorama, wat eronder aan voorbij trekt, goed belijken. Wanneer de tijd om is, zal de instructeur het vliegtuig weer overnemen en landen. Wanneer je geland bent dan ben je een ervaring rijker en zal u de persoon, waarvan je het cadeau hebt gekregen, dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *