Zelf vliegen aanbieding

Zelf vliegen aanbieding

Zelf vliegen aanbieding

Vliegexperience.nl is dé specialist in vlieglessen en rondvluchten boven het mooie Nederland.
Wij van Vlieg Experience op het vliegveld van Teuge zijn ervaren in vliegen dankzij onze kennis, jarenlange ervaring en kunde. Deze bagage stelt ons in staat van uw vlucht een onvergetelijke ervaring te maken. Deze beleving is persoonlijk en staat bij ons ook centraal. Wij bieden zowel rondvluchten en vlieglessen als arrangementen voor groepen.

Zelf vliegen aanbieding

Zelf vliegen aanbieding
Zelf vliegen aanbieding

Bij Vliegexperience.nl bent u aan het juiste adres om zelf te leren vliegen en voor een zelf vliegen aanbieding. Neem verder een kijkje op onze website en u ontdekt er vast en zeker wel iets dat u aanspreekt. Ons aanbod bestaat uit heel wat mogelijkheden. Indien u toch niet helemaal vindt wat u zoekt, kunt u ons altijd bellen of mailen voor één of meerdere suggesties.

De vlieglessen van Vlieg Experience zijn steeds scherp geprijsd. U kunt dus een heel unieke ervaring beleven voor een zeer gunstige prijs. Soms zijn er zelfs nog extra aanbiedingen! Naast dit voordelige tarief ontvangt u ook nog eens 10% korting op de volgende boeking die u bij Vliegexperience.nl maakt. Deze boeking kan veilig online gebeuren.

Vliegexperience.nl is reeds meer dan 10 jaar dé specialist op het vliegveld Teuge en staat 365 dagen per jaar klaar om u te begeleiden. De vlieglessen worden zodanig georganiseerd dat iedere klant zijn/haar eigen piloot heeft. Alles begint steeds met een vliegverkenning AOC NL 59. Onze vloot bestaat uit 2 Cessna 150 en 4 Cessna 172 vliegtuigen die jaarlijks heel wat vluchten afleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *