Kom zelf vliegen in Amsterdam

Kom zelf vliegen in Amsterdam

Zelf vliegen boven Amsterdam

Woont u in Amsterdam of ergens in deze omgeving? Heeft u er ook wel van gedroomd om zelf een vliegtuig te mogen besturen en dacht dat dit niet mogelijk was? Kom dan nu in actie! Want iedereen kan een vliegtuig besturen in een les van 20, 40 of zelfs 60 minuten. Kom bijvoorbeeld langs met vrienden, collega’s, familie of vrienden en maak er samen een onvergetelijke dag van. Kies daarom zelf vliegen in Amsterdam of kom samen met twee andere personen.

Zo zal de vliegles eruitzien

Kom zelf vliegen in Amsterdam
Zelf vliegen boven Amsterdam kan bij ons

Voordat de vliegles zal beginnen krijgt u van een ervaren piloot de uitleg over hoe u moet vliegen. Hierbij leert u onder andere waarom een vliegtuig nu eigenlijk vliegt, op welke manier het vliegpad van het toestel te beïnvloeden is en wat alle instrumenten nu eigenlijk inhouden.

Hierna loopt u met de piloot en uiterlijk twee medepassagiers naar het desbetreffende vliegtuig. Wanneer de motor is gestart zal de piloot naar de baan gaan om vervolgens op te stijgen. Eenmaal op hoogte gekomen is het aan u de mogelijkheid om het toestel te besturen. Hierbij zal ruimschoots de gelegenheid worden geboden om onder andere te klimmen, dalen als bochten te maken.

Wanneer de vlucht bijna aan zijn einde is gekomen zal de piloot het stuur weer overnemen om het vliegtuig veilig aan de bodem te zetten. Na afloop krijgt u natuurlijk nog ons luchtdoop certificaat. Dit wordt helemaal gecompleteerd door een persoonlijk bewijs dat u bij ons heeft gevlogen. Kom dus ook een keer zelf vliegen in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *