Zelf vliegen in een Cessna

Zelf vliegen in een Cessna

Zelf vliegen in een Cessna

Zelf vliegen in een Cessna 172. Dat is mogelijk tijdens de vlieglessen die worden gegeven vanaf vliegveld Teuge door de ervaren en gediplomeerde instructeurs van VliegExperience.nl.

Zelf vliegen in een Cessna
Zelf vliegen in een Cessna

Door deelname aan de Learn to Fly vlieglessen krijgt iedere deelnemer de kans om te ervaren hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen. Na een korte theorieles waarin de werking van het vliegtuig wordt uitgelegd, stapt u aan boord om samen met een ervaren piloot het luchtruim te kiezen. De piloot zal de start en landing voor zijn rekening nemen. Eenmaal op hoogte assisteert hij bij het maken van bochten en vliegen op diverse hoogten. Indien de tijd het toelaat kan er naar een vooraf aangegeven plek worden gevlogen.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

De vluchten hebben een duur van 20, 40 of 60 minuten waarbij u ook twee passagiers mag laten instappen om het avontuur samen te beleven. Zelf vliegen in een Cessna 172 betekend volop de mogelijkheid om foto’s of video-opnames te maken gedurende de vlucht. Doordat de vleugels bovenop de romp zijn bevestigd zal er altijd een vrij zichtveld aanwezig zijn.

Na afloop van de vlucht ontvangt u een luchtdoopcertificaat en een boek met de titel: ‘hoe vliegt een vliegtuig’, die samen met de foto’s en videobeelden een blijvende herinnering vormen van een bijzondere gebeurtenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *