Droom zelf vliegen

Droom zelf vliegen

Droom zelf vliegen

Droom zelf vliegen! Volgens mij heeft iedereen daar wel eens van gedroomd. Achter het stuur van zo’n vliegtuig en dan zelf eens te mogen stijgen, dalen of wie weet ook nog zo’n gave mocht te maken. Wist u echter ook dat dit voor u mogelijk is? Ja, want op verschillende plaatsen in Nederland is het mogelijk om deze droom te laten vervullen. Wacht dus niet langer en maak van uw droom werkelijkheid.

Kies zelf hoe lang u gaat vliegen

Droom zelf vliegen
Maak droom zelf vliegen vandaag nog waar

Was het ook uw droom om zelf te vliegen? Kies dan een vliegles waarbij u de mogelijkheid heeft uit de volgende opties.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Natuurlijk blijft het hier niet bij. Want misschien wil u wel alleen vliegen met een van onze ervaren piloten. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Of wilt u toch twee personen meenemen op reis? Want ook dat is natuurlijk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een goede vriend, vriendin, familieleden of collega’s.

Theorie en praktijk

Bij de vliegles van uw dromen krijgt u natuurlijk alle kanten te zien. De les begint dan ook met een theorieles van ongeveer tien minuten waarin u alles leert over het vliegtuigje en hoe deze bestuurd moet worden. Vervolgens is het dan tijd om naar het vliegtuig te gaan. Onze ervaren piloot zal hem op de juiste hoogte brengen waarna u zelf mag gaan oefenen. De droom om zelf te vliegen kan dus nu echt uitkomen. Boek dus ook een les en laat uw droom uitkomen.

Onze ervaring

Onze piloten en grondmedewerkers hebben een ruime ervaring binnen de luchtvaart waardoor u zich door onze ervaring, kennis en kunde snel thuis en veilig zult voelen bij ons. Onze piloten zijn ervaren in de uitvoering van al onze vluchten waarbij veiligheid, kwaliteit en plezier onze voornaamste kernwaarden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *