Zelf vliegen Enschede

Zelf vliegen Enschede

Zelf vliegen Enschede

Hoe vaak heeft u al een vliegtuig over zien komen en heeft u wel niet gedacht, dat zou ik ook wel eens willen. Wacht dan niet langer en maak deze droom waar door zelf te vliegen in Enschede. Het is nu echt mogelijk om samen met een ervaren piloot het luchtruim te verkennen. In een les leert u niet alleen de theorie maar gaat ook echt aan de slag. Hoe dit werkt? Dat gaan we natuurlijk vertellen.

Zelf vliegen Enschede

Zelf vliegen Enschede
Zelf vliegen Enschede

Zelf achter het stuur van een vliegtuig te mogen zitten is een droom die voor velen onbereikbaar bleek te zijn. Echter is dat niet lang meer zo want zelf vliegen in Enschede is mogelijk. We beginnen dan ook eerst met een theorieles van tien minuten om de basis door te nemen. U leert onder andere hoe het vliegtuig bestuurd moet worden en krijgt gelijk informatie over het vliegtuig zelf. Vervolgens gaat u samen met de piloot naar het vliegtuig om de lucht in te gaan. Het starten en landen wordt altijd door onze piloot uitgevoerd, maar in de lucht is het aan u. Leer onder andere hoe een vliegtuig zijn bochten maakt, stijgt en zelfs daalt. Dat mag natuurlijk niet gemist worden en daarom heeft u de keuze uit drie verschillende soorten lessen.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Tot slot is er nog een belangrijk aandachtspunt. Want u kunt zelf kiezen of de reis alleen met de piloot wordt gedaan of dat er misschien twee andere personen meegaan. Zij kunnen dan genieten van het schitterende uitzicht en zelfs foto’s vastleggen. Zo maakt u er een onvergetelijke dag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *