Zelf vliegen Nederland

Zelf vliegen Nederland

Zelf vliegen Nederland

Zelf vliegen in Nederland hoeft al lang geen droom meer te zijn. Boek een les van 20, 40 of zelfs 60 minuten en ervaar het geheel zelf. Bij verschillende opstappunten kunt u terecht dus ver reizen is dus niet meer aan de orde. Heeft u er dus ook altijd al van gedroomd om zelf een vliegtuig te mogen besturen? Grijp dan nu deze unieke kans en ga zelf vliegen in Nederland.

Zelf vliegen kiezen zoals u wilt

Natuurlijk heeft u zelf de keuze in welke les u neemt. Het aantal minuten gaat namelijk pas wanneer u in de lucht het stuur overneemt. Daarom zijn er drie opties.

Een vliegles van 20 minuten
Een vliegles van 40 minuten
Een vliegles van 60 minuten

Daarnaast is er nog een keuze te maken. Wilt u alleen met de piloot het luchtruim verkennen of gaan er nog twee andere personen met u mee op pad? Denk bijvoorbeeld aan een paar vrienden, familie of misschien wel uw eigen gezin.

Eerst les dan praktijk bij zelf vliegen Nederland

Zelf vliegen Nederland
Zelf vliegen Nederland kan bij ZelfvliegenTeuge.nl

Vliegen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom krijgt u voorafgaan een les van 10 minuten waarin de theorie wordt behandeld. U leert onder andere een aantal leuke dingen over het vliegtuig en hoe deze bestuurd moet worden. Vervolgens gaat u met een van onze ervaren piloten naar het vliegtuig. De piloot al immers altijd het stijgen en de landing verzorgen. Echter eenmaal aangekomen in de lucht kunt u het overnemen. Met onze ervaren piloot naast u wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *